Europarlamentarul Daniel Buda: „Cu entuziasm și speranță, dăm startul noului an școlar!”

Europarlamentarul Daniel Buda: „Cu entuziasm și speranță, dăm startul noului an școlar!”
| Foto: European Union 2022 - Source: EP

Eurodeputatul clujean susține că trebuie să ne îndreptăm cu încredere spre noul an școlar știind că educația este cheia succesului colectiv. 

Liderul PNL Cluj le-a urat elevilor care revin în sălile de clasă un an plin de reușite, învățare și noi descoperiri.

Cu entuziasm și speranță, dăm startul noului an școlar!

Cu siguranță, cuvintele lui Aristotel ne amintesc despre importanța educației în construirea unui viitor strălucit. «Cu gândurile îndreptate către viitor, pornim într-o nouă aventură a cunoașterii, știind că educația este cea mai bună investiție în perspectiva bătrâneții».

Dragi elevi, vă doresc un an plin de reușite, învățare și descoperiri noi! Să străluciți în fiecare zi și să vă lăsați valorile să se sculpteze. Să prețuiți puterea de a visa, curajul de a învăța și determinarea de a străluci! Profesorilor și părinților, le mulțumim pentru efortul și dedicarea lor, și le dorim să se bucure de roadele muncii lor, văzând cum generațiile tinere se dezvoltă și prosperă.

Să ne îndreptăm cu încredere spre noul an școlar știind că educația este cheia succesului nostru colectiv. Succes tuturor!”, a transmis Daniel Buda.

Anul școlar 2023-2024 va avea 36 de săptămâni, este structurat în 5 module, între care elevii vor avea 5 vacanțe, și se va încheia pe 21 iunie 2024. 

Comenteaza