Elevii din Cluj au obținut aproape 500 de premii la olimpiade sau concursuri, anul trecut. Peste 100 au fost pentru locul I

Elevii din Cluj au obținut aproape 500 de premii la olimpiade sau concursuri, anul trecut.  Peste 100 au fost pentru locul I

Elevii clujeni au obținut, în anul școlar 2022-2023, aproape 500 de premii la concursuri și olimpiade naționale. Multe dintre acestea au fost pentru locul I.

Un număr total de 484 de premii, dintre care 113 pentru locul I, 102 pentru locul II și 59 pentru locul III, au fost obținute de către elevii din Cluj la diverse olimpiade naționale sau concursuri.

„Rezultatele elevilor clujeni la diversele etape ale concursurilor și olimpiadelor școlare județene și naționale reflectă eficiența predării la clasă, dublată de activitatea desfășurată la clasele de excelență, profesionalismul cadrelor didactice implicate și ceea ce am putea numi cel mai înalt grad al competenței.

În acest fel, barometrul real al performanței rămâne ierarhia, premiile și mențiunile din cadrul diverselor competiții școlare. Inspectorii școlari din cadrul I.Ș.J. Cluj, în colaborare cu Centrul Județean de Excelență Cluj, au organizat etapele județene ale olimpiadelor școlare, precum și ale unor concursuri care s-au desfășurat cu respectarea regulamentelor specifice, în vigoare, în cadrul cărora elevii clujeni au obținut numeroase premii și mențiuni”, a transmis Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Premiile au fost acordate astfel: 2 mențiuni însoțite și de 2 medalii de aur ,27 mențiuni speciale, 2 elevi calificați în lotul lărgit de biologie, 5 premii speciale, 128 mențiuni, 9 medalii de aur, 11 medalii de argint, 22 medalii de bronz, o mențiune însoțită de o medalie de argint, 2 premii III însoțite de o medalie de aur și un premiu I însoțit de o medalie de aur. 
 

Comenteaza