Caravana Meseriilor pentru elevii din mediul rural ia startul săptămâna viitoare

Caravana Meseriilor pentru elevii din mediul rural ia startul săptămâna viitoare
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj începe săptămâna următoare campania de promovare a învăţământului profesional prin organizarea unor întâlniri cu elevii şi părinţii, în zona rurală a judeţului.

În perioada 15 martie - 15 aprilie 2016, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj organizează "Caravana meseriilor" în şcolile gimnaziale din mediul rural, o acţiune care prevede promovarea domeniilor şi calificărilor din învăţământul profesional prevăzute în planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2016-2017. 

Pentru corecta informare privind domeniile şi calificările, la aceste întâlniri vor fi prezente şi cadre didactice din unităţile de învăţământ care au în planul de şcolarizare învăţământ profesional. În plus, la întâlniri se vor alătura şi reprezentanţi ai companiilor în care se asigură practică pentru domeniile propuse în planul de şcolarizare.

Caravana va lua startul marţi, 15 martie 2016, când echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj se va deplasa în comunele Floreşti şi Gilău. Prezentarea va fi asigurată de inspectorii şcolari pentru învăţământul tehnic, de directorii unităţilor de învăţământ care organizează învăţământ profesional în anul şcolar 2016-2017, respectiv de reprezentanţii agenţilor economici în care se va organiza practica profesională.

Iată programul săptămânii 14-20 martie:

Marţi, 15 martie, ora 16, Floreşti, Casa de Cultură
Marţi, 15 martie, la ora 17:30, Gilău, Casa de Cultură
Joi, 17 martie, ora 16, Baciu, sediul unităţii de învăţământ

Comenteaza