Rareş Bogdan: S-ar putea ca marele miting PSD să fie un fiasco total

Rareş Bogdan: S-ar putea ca marele miting PSD să fie un fiasco total
Realizatorul "Jocuri de putere" a comentat informaţia că PSD-iştii vor organiza un miting de susţinere pentru Liviu Dragnea.

Rareş Bogdan are însă o veste proastă pentru liderul PSD: "S-ar putea ca marele miting să fie un fiasco total, să însemne pierderea partidului de către Dragnea".

"Nu pot să strângă 1 milion, dar sunt 2 aspecte. Un aspect ce ţine de fidelitatea partidului faţă de Dragnea, ei practică sinuciderea în grup. Acest miting nu va aduna 40-50.000 de oameni. Ce vor spune în miting? Apărăm averea lui Dragnea? Apărăm compania Teldrum? Ce vor face votanţii? Vor spune că ne place să fim slugile patronului nostru suprem, Liviu Dragnea?

Greii PSD au lipsit. Ei nu vor trimite mitingii la această mare desfăşurare de forţe. PSD e şi obligat s-o facă. Au reuşit să adune 4000 de oameni la Cotroceni, vârful de prezenţă. Mişcarea Rezist a adunat 600.000 de oameni în toată România. Am auzit doar vorbe de la ei. S-ar putea ca marele miting să fie un fiasco total, să însemne pierderea partidului de către Dragnea. Pot pierde chiar partidul, dacă ei continuă să stea agăţaţi de un singur om.

Ăştia nu ştiu să lucreze decât cu statul român. Ei nu pot intra într-o concurenţă normală. PSD trebuie să-şi regândească complet acest leadership. Ei au un singur drum: prăbuşirea", a spus Rareş Bogdan.

Realizatorul Realitatea TV a vorbit şi despre situaţia în care Dragnea şi-a pus familia, dar şi despre episodul în care şeful social-democraţilor a tăiat porcul la una dintre vilele SRI.

"N-am să înţeleg, mi-e greu să vorbesc de fosta soţie a lui Dragnea şi de fiul acestuia. Trebuie să fii nebun să-ţi pui familia în astfel de situaţii. Mi se pare de o gravitate absolută. Procurorii au date complete.

Victor Ponta ameninţă cu filmările din momentul în care Liviu Dragnea era măcelar la una dintre vilele SRI, înainde Crăciun, în 2013. Asta poate fi devastator. Toată zona dură a PSD va înţelege că Liviu Dragnea a făcut parte de sistem. Dragnea îşi câştiga protecţia cu ajutorul şoricilor tăiaţi înainte de Crăciun", a încheiat Rareş Bogdan.

 

Etichete
Comenteaza