9+1 întrebări pentru ...Opoziție, după 10 zile de la mineriada jandarmilor

9+1 întrebări pentru ...Opoziție, după 10 zile de la mineriada jandarmilor
| Foto: Arhiva

De la PSD nu am nicio pretenție. Ce mi-e Tudose, ce mi-e Dragnea... Dar de la Opoziție mărturisesc că sper și am dreptul să cer. Deoarece lupta Opoziției cu PSDragnea e o transpunere 1 la 1 a categoriei „Luați-l de pe mine, că-l omor”, am câteva întrebări de bun simț pentru liderii acestui pinguin cu pretenții de zmeu.

De ce n-ați ieșit toți, Ludovic Orban, Dan Barna, Eugen Tomac, Dacian Cioloș, teribil careu de retrași, în fața acestei țări siderate de mineriada jandarmilor, la o conferință de presă comună în Piața Victoriei, la locul măcelului, la locul gazării a 110.000 de oameni, măcar să vă vadă națiunea că existați și aveți aceeași voce?

De ce nu sunteți în stare să realizați că România cade de pe hartă fără nicio șansă și nu renunțați la orgolii, fiind preocupați mai degrabă de interese de grup, numărul lăudătorilor și proteine de înaltă calitate aduse de peste mări și țări?

De ce nu v-ați legat cu lanțuri de gardul jandarmilor din Piața Victoriei, anunțând în prealabil toată planeta, pentru a vedea și ea, biata, că România nu este o țară care s-a predat în totalitate?

De ce nu ați fost la spital să vizitați victimele mineriadei jandarmilor?

De ce vă mulțumiți cu lupta a 30/40 de jurnaliști si activisti civici care riscă totul alaturi de milioane de romani ce refuza sa se predea, pentru a arăta adevăruri care le pot periclita sănătatea, familia, libertatea? Nu vreți voi să venim să vă punem și zacuscă, să vă spălăm pe jos, să stăm cu ăla mic, să vă ducem nevestele la coafor? Sau sa va servim cafeluta in sedii de partid?

De ce principala voastră preocupare este componența listelor pentru europarlamentare, șantajul din teritoriu, și nu morala, programul de guvernare alternativa, activitatea, proiectele materializabile ale celor pe care-i promovați pe criterii de slugărnicie?

De ce nu au făcut europarlamentarii PNL, PMP, independenții și demisionarii din PSD (Ivan și Moisă) o conferință de presă comună la Bruxelles, pentru a atrage atenția că o România, care va prelua președinția Consiliului UE, este forțată să pupe ghiulul unui infractor?

De ce vă este lene și puneți vacanța parlamentară mai presus de țară, când nu vă plângeți că nu aveți majoritate și ridicați din umeri cu inocența unui majordom pensionar? Dacă intrați în logica impotenței, dați-vă demisia!

P.S.
Domnule președinte, ce culoare are bicicleta?

Comenteaza