Wizz Air suspendă o destinație de pe Aeroportul Internațional Cluj

Wizz Air suspendă o destinație de pe Aeroportul Internațional Cluj

Compania aeriană Wizz Air a suspendat cinci rute care erau planificate să fie operate în sezonul de vară al anului 2023 spre și dinspre România. Una din acestea este de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Compania low-cost va suspenda în a doua jumătate a lunii martie 2023 cinci rute spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu, scrie boardingpass.ro.

Ruta Cluj Napoca – Perugia, inaugurată în 18 decembrie 2022, va fi suspendată de la jumătatea lunii mai 2023. Compania low-cost nu va opera zboruri pe această rută după data de 15 mai, însă plănuiește să o opereze din nou din 1 noiembrie 2023.

În ultima perioadă, compania low-cost a decis să renunțe la mai multe rute spre și dinspre mai multe aeroporturi din România. Wizz Air a decis în 10 ianuarie 2023 să suspende de la finalul lunii zborurile regulate dintre aeroporturile din București și Cardiff.

De asemenea, zborurile Wizz Air dintre Sibiu și Frankfurt Hahn vor fi suspendate începând cu data de 30 ianuarie 2023, cu aproape două luni mai devreme decât planificase anterior.

Comenteaza