Wizz Air suspendă noi rute de pe Aeroportul Internațional Cluj

Wizz Air suspendă noi rute de pe Aeroportul Internațional Cluj
| Foto: https://www.wall-street.ro

Compania Wizz Air va renunța de la finele lunii octombrie 2023 la mai multe rute operate acum spre și dinspre aeroporturile din Cluj-Napoca și București.

Astfel, de la sfârșitul lunii octombrie 2023, compania low-cost maghiară nu va mai opera, temporar, zboruri comerciale regulate din Cluj Napoca spre trei destinații din Europa, scrie boardingpass.ro.

Cele trei rute pe care Wizz Air nu le va opera în sezonul de iarnă 2023/4 sunt: Cluj Napoca – Bari, Cluj Napoca – Catania și Cluj Napoca – Liverpool.

Adițional acestora, compania low-cost va suspenda de la finalul lunii octombrie 2023 zborurile regulate dintre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și Riyadh (Arabia Saudită).

Ruta dintre București și Riyadh va fi suspendată pe perioadă nedeterminată, însă zborurile pe cele trei rute din Cluj Napoca vor fi reluate de Wizz Air în primăvara anului 2023, devenind astfel rute sezoniere.

De asemenea, compania maghiară va reduce în sezonul de vară numărul zborurilor pe care le operează pe mai multe rute spre și dinspre aeroporturile din România.

Comenteaza