Wizz Air a aniversat 17 milioane de pasageri la Cluj

Wizz Air a aniversat 17 milioane de pasageri la Cluj

Compania aeriană Wizz Air a aniversat, miercuri, pasagerul cu numărul 17 milioane care a călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Pentru a marca această piatră de hotar importantă, pasagerul norocos, care a călătorit pe un zbor de la Bari la Cluj-Napoca, a fost premiat cu un voucher Wizz Air în valoare de 100 de euro.

Operând de la Cluj un total de 38 de destinații din 15 țări, Wizz Air continuă să își îndeplinească promisiunea de a oferi ocazii interesante de călătorie și de a contribui la dezvoltarea sectorului turistic din România, creând aproximativ 13.000 de locuri de muncă în industriile asociate.

Odată cu sosirea verii, Wizz Air te invită să descoperi destinațiile estivale captivante disponibile de la Cluj către Larnaca, Nisa, Chania, Corfu, Zakynthos, Bari, Alicante, Malaga, Palma de Mallorca și Malta. 

Luna iulie debutează cu aniversarea a 17 milioane de pasageri Wizz Air transportați pe rutele operate de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, din 2007 încoace. Wizz Air demonstrează că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună reușim să oferim pasagerilor noştri  din Transilvania şi nu numai, aproximativ 40 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu. În cei peste 15 ani de parteneriat de succes între compania aeriană Wizz Air şi Aeroportul Internațional Cluj, compania aeriană și-a dezvoltat semnificativ operațiunile, asigurând un flux de trafic consistent, care este esenţial pentru eficiență operațională și profitabilitate, contribuind astfel semnificativ la dezvoltarea economiei şi a turismului regional”, a afirmat David Ciceo, directorul aeroportului clujean.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 184 de aeronave Airbus A320 și A321.

Comenteaza