Foto Vrei să evadezi într-un city-break de vis? TOP 5 destinații de pe Aeroportul Internațional Cluj

Când vine vorba de city break-uri, fiecare oraș are farmecul său aparte și particularitățile care îl fac unic. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a publicat lista cu cele mai bune destinații de acest gen operate în anul 2022.

Ai nevoie de puțină inspirație spre a găsi următoarea ta destinație de city-break din Europa pentru anul 2023? Iată mai jos, top 5 destinații operate de pe Aeroportul Internațional Cluj în anul 2022”, au transmis reprezentanții Aeroportului din Cluj.

Londra - capitala Regatului Unit al Marii Britanii, cel mai important centru politic, financiar, cultural și artistic al Regatului Unit și unul din cele mai importante orașe ale lumii.

• Londra - Luton – operată zilnic cu compania aeriană WizzAir (10 -13 frecvențe/ săptămână);
• Londra - Stansted – operată în zilele de Marți, Vineri și Duminică de compania aeriană Ryanair.

Munchen - capitala landului Bavaria din Germania și al treilea oraș ca mărime din Germania, după Berlin și Hamburg. Oraşul bavarez Munchen, centrul Germaniei sudice, este unul dintre destinaţiile turistice favorite la nivel naţional, oferind o combinaţie unică de fler şi farmec tradiţional.

• Munchen – operată zilnic de compania aeriană Lufthansa.

Paris - capitala şi cel mai mare oraş din Franţa, traversat de râul Sena, este locul în care toată lumea visează să ajungă măcar o dată în viaţă. Oraşul francez a fost întotdeauna una din marile atracţii turistice din lume, fiind catalogat de multe ori drept oraşul îndrăgostiţilor.

• Paris Beauvais - operată de compania aeriană Wizz Air în luna Februarie în zilele de Luni, Miercuri, Vineri și Duminică.

Barcelona - capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oraș al Spaniei, după Madrid. O trăsătură notabilă este Les Rambles, o serie de bulevarde care pleacă din centrul orașului spre frontul de apă, plin de oameni până noaptea târziu, cu florari, vânzători de păsări, artiști de stradă, cafenele și restaurante.

• Barcelona - operată de compania aeriană Wizz Air în luna Februarie în zilele de Luni, Miercuri, Vineri și Duminică.

Milano - este recunoscut ca una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de moda și cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerata a fi cel mai vechi shopping mall al lumii).

• Milano Bergamo - operată de compania aeriană Wizz Air în luna Februarie în zilele de Marți, Joi, Sâmbătă și Duminică.

Mai multe destinații AICI.

Comenteaza