Vilele de milioane ale Clujului. Paradisuri cu 7 sau 10 camere pentru excentrici

Vilele de milioane ale Clujului. Paradisuri cu 7 sau 10 camere pentru excentrici
ZIUA de CLUJ vă prezintă topul celor mai scumpe 10 locuinţe din Cluj-Napoca puse la vânzare prin intermediul agenţiilor imobiliare pe cel mai mare site de specialitate din România. Cartierul care domină acest clasament este Andrei Mureşanu, însă locuinţe scumpe care se apropie sau trec de 1 milion de euro se găsesc şi în Zorilor, Făget, Grigorescu sau centrul municipiului.

O vilă amplasată într-o zonă exclusivistă din cartierul Eremia Grigorescu - promovată de agenţia Napoca Imobiliare - costă 1,2 milioane de euro, are 7 camere, 4 băi, 2 terase, 6 garaje şi un teren de 3.170 mp.

Curtea din faţă a casei finalizate în 2005 este amenajată cu brăduleţi, arbuşti orientali, flori ornamentale, iar curtea din spate are plante pomi fructiferi şi un loc de relaxare. 

 

Situată în apropierea Parcului Engels din Cluj-Napoca, într-o zonă de case, o locuinţă cu acelaşi preţ solicitat are tot atâtea camere, dar un teren de 1.000 mp. A fost terminată acum doi ani, dispune de 3 dormitoare, baie cu jacuzzi, şemineu, piscină, 2 terase, curtea exterioară fiind în curs de amenajare. Mobilierul este de lux, conform fişei tehnice întocmite de Welt Imobiliare. 


 
Cu 150.000 de euro mai ieftină este o casă în acelaşi cartier rezidenţial, oferită spre vânzare prin RBC imobiliare, mobilierul fiind inclus în preţ. Proprietatea este dispusă pe 850 mp şi are 6 camere, iar la subsol, o cramă. Cele două zone de living au comunicare cu bucătăria, iar accesul la etaj se face printr-o scară interioară. Mansarda este concepută ca spaţiu de locuit, fiind compartimentată în trei dormitoare, două băi şi o bibliotecă.  

 

10 camere are o vilă cu teren de 860 mp, din apropierea Pieţei Timotei Cipariu, cu anul construcţiei „înainte de 1990”, vândută prin Welt Imobiliare cu 1,05 milioane de euro. Clădirea are demisol, parter, eraj şi mansardă, patru dormitoare dintre care unul matrimonial, cu pat din fier forjat, două dressinguri, bibliotecă. Încălzirea se face prin pardoseală.


În acelaşi cartier al Clujului şi la un preţ asemănător există o locuinţă de 9 camere, 4 băi, 2 bucătării, 3 terase, 3 balcoane. Mobilierul este de lux, iar casa este dotată cu sistem de supraveghere video. Proprietatea este comercializată prin Phi Imobiliare, suprafaţa aferentă de teren fiind de 850 mp.

 

Pe Calea Turzii este disponibilă o vilă cu 10 camere, la 1,01 milioane de euro. Aceasta a fost terminată în 2006, are un etaj şi mansardă, teren de 2.900 mp. „Potenţialul comercial al acestei oferte este foarte mare datorită suprafeţei terenului şi a poziţionării, iar preţul este negociabil”, precizează Petru Bogdan, consilier la Welt Imobiliare. De altfel, proprietatea dispune de 20 de locuri de parcare.

 

În Făget, o casă cu suprafaţă utilă de 180 mp are şase camere şi 9.000 mp de teren. Mansarda pe structură de lemn cuprinde 3 dormitoare, baie, hol şi balcoane de 20 mp, interiorul fiind decorat cu piatră naturală, iar la parter există o terasă de 24 mp. În camerele de zi şi în bucătării pardoselele sunt de marmură, băile sunt din gresie. 1 milion de euro este preţul solicitat, prin Napoca Imobiliare. 


 
Un imobil din zona Iulius Mall costă 1 milion de euro, preţ negociabil, fiind promovat de Stil Imobiliare. Casa se vinde cu 450 mp de grădină. Reprezentanţii agenţiei au menţionat că aceasta s-ar preta pentru o investiţie precum sală de fitness, clădire de birouri sau chiar o clinică privată. Ca dotări sunt amintite parchetul de trafic intens, centralele termice sau contoarele de gaz separate. 

 

Una cu 4 camere (prin Welt Imobiliare), cu teren de 1.000 mp, dintre care 250 mp utili, 6 băi costă cu 23.000 de euro mai puţin. Este construită în 1918, însă a fost renovată în 2010 şi dispune de încălzire în pardoseală şi în pereţi.

 

Există şi o vilă cu spa, în Făget, la 950.000 de euro. Preţul stabilit de Blitz Imobiliare pentru locuinţa de 7 camere, cu 9.000 mp de teren, e negociabil. Casa din beton şi lemn stratificat are şi o construcţie separată prevăzută ca spa, cu piscină de 5x10 m, jacuzzi de 4 persoane, saună, baie, sală de sport.  Amenajarea a fost gândită de un expert în peisagistică: alee din piatră naturală, gazon, pomi ornamentali, lac cu peşti şi păsări, pădure seculară, un şemineu exterior. 


 

Top case Cluj
 
1. Grigorescu (7 cam.)...........1,20 mil. euro
2. A. Mureşanu (7 cam.)........1,20 mil. euro
3. A. Mureşanu (6 cam.)........1,05 mil. euro
4. A. Mureşanu (10 cam.)......1,05 mil. euro
5. A. Mureşanu (9 cam.)........1,05 mil. euro
6. C. Turzii (10 cam.)..........,..1,01 mil. euro
7. Făget (7 cam.)..................1,00 mil. euro
8. Mărăşti (8 cam.)...............1,00 mil. euro
9. A. Mureşanu (4 cam.)........0,97 mil. euro
10. Făget (7 cam.)................0,95 mil. euro 
 
Sursa: Imobiliare.ro

Etichete
Comenteaza