„Vicele” Bosch a anunțat extinderea grupului german la Cluj

„Vicele” Bosch a anunțat extinderea grupului german la Cluj

La o întâlnirea de la sediul administrației județene, Christoph Schubert, vicepreședintele companiei Bosch, a declarat că grupul are în vedere extinderea la Cluj.

Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), a primit vizita unei delegații conduse de către vicepreședintele companiei Bosch. La întâlnirea tehnică de lucru de la sediul instituției au participat atât reprezentanți ai Tetarom, societate aflată în subordinea CJ, cât și conducătorii unor direcții de specialitate din cadrul aparatului de specialitate al instituției.

Scopul întâlnirii a fost de a analiza proiectele de dezvoltare a activității companiei Bosch din Tetarom III, aflat în comuna Jucu, și de a identifica modalitățile concrete prin care CJ poate contribui la asigurarea în parcurile Tetarom a unor condiții optime pentru dezvoltarea și extinderea investițiilor. Cele două părți au convenit asupra modalităților de lucru viitoare și asupra planului concret de acțiune.

„A fost o întâlnire extrem de aplicată în care am discutat aspecte concrete privind situația companiei Bosch și perspectivele de extindere a activității acesteia. Ne preocupă constant ideea de a oferi investitorilor pe care îi găzduim în parcurile Tetarom condiții propice pentru consolidarea afacerilor”, a declarat Marius Mînzat.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2018, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 452 milioane de euro pe piaţa din România. Grupul are unități la Jucu, Cluj-Napoca, Blaj, Timișoara și București.

Comenteaza