Video Vești bune de pe A10! Nodul rutier Sebeș a devenit complet funcţional

Vești bune de pe A10! Nodul rutier Sebeș a devenit complet funcţional

După ce în urmă cu două săptămâni au fost deschise bretelele ce asigură traficul pe relația Turda - Deva, astăzi au fost deschise și cele care fac legătura spre şi dinspre Sibiu cu Autostrada Sebeş-Turda.

.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Unul dintre cele mai importante noduri rutiere din România, cel care face legătura între A10, DN1 şi A1, este gata și a devenit complet funcţional. Italienii de la Pizzarotti, antreprenorul lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, i-au promis ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, că nodul de la Sebeș va fi gata la final de iulie și s-au ținut de cuvânt, astfel că ambuteiajele care apăreau în zonă devin istorie.

După bretelele 1 și 2, conexiunea dintre autostrada A10 și A1, date în trafic pe 15 iulie, joi a fost deschisă circulația pe bretelele 3 și 4. Breteaua 3 face legătura între autostrada A10 și autostrada A1 pe direcția Turda - Sibiu, iar Breteaua 4 asigură legatura între autostrada A1 și autostrada A10 pe direcția Sibiu – Turda.

Pe Autostrada Sebeş – Turda o problemă rămâne, însă, lotul 2 al grecilor de la Aktor. Totuși, stadiul lucrărilor merge spre 90%, iar CNAIR promite finalizarea lui în acest an.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza