Video Vești bune de pe A10! Nodul rutier Sebeș a devenit complet funcţional

Vești bune de pe A10! Nodul rutier Sebeș a devenit complet funcţional

După ce în urmă cu două săptămâni au fost deschise bretelele ce asigură traficul pe relația Turda - Deva, astăzi au fost deschise și cele care fac legătura spre şi dinspre Sibiu cu Autostrada Sebeş-Turda.

.

Unul dintre cele mai importante noduri rutiere din România, cel care face legătura între A10, DN1 şi A1, este gata și a devenit complet funcţional. Italienii de la Pizzarotti, antreprenorul lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, i-au promis ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, că nodul de la Sebeș va fi gata la final de iulie și s-au ținut de cuvânt, astfel că ambuteiajele care apăreau în zonă devin istorie.

După bretelele 1 și 2, conexiunea dintre autostrada A10 și A1, date în trafic pe 15 iulie, joi a fost deschisă circulația pe bretelele 3 și 4. Breteaua 3 face legătura între autostrada A10 și autostrada A1 pe direcția Turda - Sibiu, iar Breteaua 4 asigură legatura între autostrada A1 și autostrada A10 pe direcția Sibiu – Turda.

Pe Autostrada Sebeş – Turda o problemă rămâne, însă, lotul 2 al grecilor de la Aktor. Totuși, stadiul lucrărilor merge spre 90%, iar CNAIR promite finalizarea lui în acest an.

loading...
Comenteaza