Un nou hotel de cinci stele la Mamaia: Phoenicia Royal - FOTO

Un nou hotel de cinci stele la Mamaia: Phoenicia Royal - FOTO
Hotelul de lux a fost inaugurat marţi seara în Mamaia şi are 144 de camere, apartamente şi duplexuri cu terase. Acestea din urmă depăşesc suprafaţa de 130 metri pătraţi. Toate spaţiile de cazare au finisaje şi dotări de lux.

Patronul lanţului hotelier Phoenicia, din care face parte şi Phoenicia Royal, este omul de afaceri Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Este vorba despre primul hotel de cinci stele construit în acest an pe litoralul românesc şi unul din cele câteva hoteluri cu o astfel de clasificare de pe litoral. Investiţia se ridică la 7 milioane euro, cu finanţare de la bănci şi din surse proprii, au anunţat reprezentanţii lanţului hotelier, citaţi de news.ro.

Lanţul Phoenicia are deja şapte hoteluri deschise pe litoral, urmând ca anul viitor să inaugureze alte patru, din care trei sunt în renovare, iar unul reprezintă o investiţie greenfield.

"Anul viitor vom deschide complexul hotelier Belvedere, Amfiteatru şi Panoramic în Neptun Olimp, aflate acum în curs de renovare, de trei şi patru stele, şi Boutique Hotel la Năvodari, care este construit de la zero şi se doreşte ca standardul să fie de cinci stele plus", au informat reprezentanţii lanţului Phoenicia.

Phoenicia Royal întregeşte portofoliul de leisure al grupului hotelier Phoenicia, a cărui istorie începe în 1997, odată cu achiziţionarea hotelului Majestic Mamaia. Mohammad Murad este cel mai mare investitor de pe litoral şi unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, familia Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy. Murad are la mare peste 4.000 de locuri de cazare funcţionale în mai multe hoteluri în Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp şi Neptun.

Phoenicia Royal *****

"Phoenicia Royal este mai mult decât un hotel de lux. Este o poveste. Este un sentiment. Culorile calde, primitoare, îmbinate cu materialele de înaltă calitate, creează atmosfera perfectă pentru o vacanţă de neuitat"

Comenteaza