Un depanator de bancomate câștigă până la 1.000 euro/lună. La Cluj, tehnicienii ATM sunt printre cei mai căutați

Un depanator de bancomate câștigă până la 1.000 euro/lună. La Cluj, tehnicienii ATM sunt printre cei mai căutați
| Foto: mebel197 - Depositphotos.com

Depanatorii de ATM-uri cu permis de conducere și care cunosc limba engleză sunt foarte căutați la Cluj-Napoca.

Un angajat pe poziţia de tehnician ATM/echipamente bancare are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 950 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, potrivit unui comunicat.

Tehnicienii ATM/echipamente banacare sunt foarte căutați la Cluj

„Un tehnician ATM/echipamente bancare trebuie să trebuie să fie capabil să diagnosticheze rapid şi să soluţioneze eventualele probleme. Prin specificul activităţii, poziţia de tehnician ATM/ echipamente bancare necesită în primul rând studii superioare tehnice care să ateste formarea ca inginer electronist, care să fie completate de cunoştinţe de hardware precum înlocuire CPU, fan, HDD. În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti care au carnet de conducere, categoria B şi cunoştinţe de limba engleză, nivel mediu spre avansat. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 750 - 950 euro pe lună, iar cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii o regăsim în Cluj, Alba, Iaşi şi Braşov“, explică Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Beneficii: mașină de serviciu, prime de sărbători

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare medicală, maşină de serviciu şi prime de sărbători. 

În prezent, 486 de posturi vacante pentru poziţia de tehnician ATM/echipamente bancare sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Alba, Iaşi şi Braşov.

Comenteaza