Foto Terasa de pe malul lacului din Gheorgheni a fost renovată. Vezi ce modificări s-au făcut

Terasa de pe malul lacului din Gheorgheni a fost renovată. Vezi ce modificări s-au făcut
Restaurantul "de stat" din Cluj are afaceri mai mari decât cele private
Terasa de pe malul lacului din Gheorgheni a fost renovată
Terasa de pe malul lacului din Gheorgheni a fost renovată
Terasa de pe malul lacului din Gheorgheni a fost renovată
Terasa de pe malul lacului din Gheorgheni a fost renovată

Terasa de pe lacul 1 din cartierul Gheorgheni a fost repusă în funcțiune, după modernizare, cu ocazia meciului de tineret România – Germania, conform Consiliului Județean (CJ) Cluj.  

Terasa Park dispune de o capacitate de 80 de locuri, fiind profilată pe servirea de vinuri, cocktailuri și limonade. “Cu un mobilier complet schimbat, terasa este dotată cu bar, ecran led TV și un ecran pentru proiecție, special pentru cei care doresc să vizioneze competiții sportive importante”, a transmis administrația Hotelului Univers T.  

Hotelul de trei stele a reintrat în circuitul turistic în 2011, acesta cuprinzând unitatea turistică de 58 de camere și apartamente, patru restaurante și saloane, două terase de vară, centre de conferințe, de tenis și de fitness. Societatea Univers T înregistra anul trecut afaceri de 31 de milioane de lei și un profit de 3,5 milioane, având 60 de angajați.

Pe segmentul său principal de activitate, cel de restaurante, societatea publică era lider de piață în județul Cluj (cotă de 5,23%), conform portalului financiar Termene.ro, fiind urmată de Euphoria Pub (4,64%), Bio Box (3,01%), Marcotim (2,75%) și Marty Pan (2,42%). Cel mai bine cotate hoteluri ale Clujului (segmentul de 5 stele) sunt Grand Italia, DoubleTree by Hilton, Opera Plaza și Platinia.

Comenteaza