Telefoane gratis pentru şomerii din Cluj VIDEO

Telefoane gratis pentru şomerii din Cluj VIDEO
Primii o mie de şomeri din Cluj vor primi telefoane mobile cu cartele, pentru a putea fi sunaţi şi îndrumaţi către un loc de muncă. Acestea vor fi distribuite din această săptămână şi reprezintă o sponsorizare către Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Cluj.


Reprezentanţii AJOFM susţin că în foarte multe cazuri este dificil să se ia legătura cu şomerii din baza de date pentru a-i putea anunţa de existenţa unui loc de muncă. De aceea s-a decis implementarea acestui proiect, care completează Call Centerul deschis de agenţie în urmă cu o lună.

"Am obţinut peste 1000 de telefoane şi cartele telefonice ca să le putem distribui şomerilor care sunt în evidenţa noastră din judeţul cluj şi judeţul alba ca să-i putem contacta telefonic şi să le oferim locuri de muncă", spune şeful AJOFM Cluj, Daniel Don.

Pentru a beneficia de telefoanele oferite gratuit, şomerii trebuie să respecte anumite condiţii. Cei care nu răspund repetat la apelurile agenţiei trebuie să le înapoieze, însă îşi pot pierde şi ajutorul de şomaj. Prin acest proiect, vor fi distribuite în total circa 10.000 de telefoane şi cartele aferente.

(Claudia ROMITAN)

Comenteaza