Tehnologie la Untold: 100.000 de conectări simultane la wireless

Tehnologie la Untold: 100.000 de conectări simultane la wireless
Rețeaua Wi-Fi amenajată la festivalul de la Cluj a înregistrat 100.000 de sesiuni de conectare simultane. Acoperirea cu internet Wi-Fi a deservit un perimetru de 220.000 mp, pe parcursul celor patru zile de festival.

60.000 de persoane conectate la rețeaua Wi-Fi Telekom au accesat portalul interactiv dedicat festivalului. Susținerea celui mai mare festival de muzică din România a generat rezultate pozitive și în social media, 1 milion de utilizatori accesând conținut dedicat Untold de pe pagina de facebook Telekom Romania, iar clipurile video au atras 74.000 de vizualizări. 
 
Cele mai vizualizate postări au fost cele cu live-uri de la festival, atât pe pagina de Facebook Telekom, cât și pe pagina Untold, internetul pentru livestream fiind oferit de către Telekom.

“Rețeaua gratuită de internet a susținut activitățile de divertisment disponibile publicului la Untold. Scena Galaxy by Telekom şi Domul VR Experience realizat în parteneriat cu Samsung, precum și zonele de relaxare, au pus la dispoziția vizitatorilor o multitudine de activități”, a declarat Ruxandra Rău, director strategie brand și comunicare Telekom Romania.

Compania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și Cosmote România. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate. Printre competitorii săi la nivel naţional în domeniul comunicaţiilor se numără RCS&RDS, UPC, Orange sau Vodafone.

Etichete
Comenteaza