Taverna Racilor din Cluj a fost închisă! Pescobar, amendat cu peste 100.000 de lei

Taverna Racilor din Cluj a fost închisă! Pescobar, amendat cu peste 100.000 de lei
| Foto: Facebook

ISU Cluj a decis să închidă "Taverna Racilor" din Cluj-Napoca după controalele făcute în restaurant de pompieri înainte de Revelion. 

ISU Cluj a pus lacătul pe locația din Cluj-Napoca, după ce pompierii au descoperit că localul deschis în urmă cu o lună nu respectă normele în vigoare.

„În urma controalelor de prevenire efectuate premergător nopții trecerii dintre ani a fost controlat și localul amintit.

În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu. Astfel s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire.

În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv”, a transmis ISU Cluj.

Omul de afaceri Paul Nicolau, zis Pescobar, a deschis restaurantul din Cluj-Napoca chiar de Ziua Națională, pe 1 decembrie 2023.

Comenteaza