Tarom înregistrează la OSIM agenția sa care vinde city break-uri de Cluj

Tarom înregistrează la OSIM agenția sa care vinde city break-uri de Cluj

Compania națională aeriană Tarom vrea să înregistreze la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) agenția sa de turism care există pe piață din 1994.

Principalul produs turistic oferit de Tarom Tours este pachetul city break, organizat pe cursele de linie ale companiei, cu sejururi variabile, în funcție de dorințele clienților, cu minimum două nopți de cazare, conform Economica.net.

Printre destinațiile vândute se numără vacanța la Disneyland Paris, oferta care se bucură de succes ca urmare a facilităților acordate copiilor de către companie, completată de sejururi pe litoralul din Turcia, Grecia, Spania, Croația, Franța, inclusiv programe sociale și de seniori.

Compania are în ofertă city break-uri la Amsterdam, Amman, Barcelona, Belgrad sau Beirut, dar și în România, în orașe precum Oradea, Iași, Cluj-Napoca sau Alba Iulia. Tarom Tours lucrează cu asigurătorul Colonnade Insurance Luxembourg.

Anul trecut de pe Aeroportul din Cluj au zburat 2,8 milioane de pasageri. Aici mai operează companiile Wizz Air, Blue Air, Lufthansa, Ryanair, Air Hungary, Airest, ASL Airlines, AtlasGlobal, Austrian Airlines, Lot, Raf Avia, Silver Air, Sprint Air, Turkish Airlines, Vueling.

Comenteaza