TAROM schimbă meniul de catering

TAROM schimbă meniul de catering
Pasagerii companiei naţionale de transport aerian Tarom primesc de mâine un nou concept de meniuri în regim de catering, au anunţat astăzi reprezentanţii companiei.

“Pasagerii vor avea meniuri îmbunătăţite şi noi sortimente de vin, şampanie şi bere, de calitate premium, atât pe cursele interne, cât şi pe cele externe”, arată serviciul de comunicare al operatorului. Serviciul este gratuit iar pasagerii pot opta pentru meniuri speciale, precum cel vegetarian, lacto-vegetarian, meniu de post, meniu fără sare sau meniu dedicat persoanelor diabetice, dar şi cel indian, hindus, musulman sau cuşer.

Meniurile zilnice sunt propuse de bucătarul Antoine Bernard. “Am folosit noi reţete şi sosuri cu diverse arome şi culori, ca să diversificăm meniul”, a arătat el.

TAROM este o companie aflată sub autoritatea Ministerului Transportului şi operează zilnic zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti.
Comenteaza