Târg de joburi pentru şomerii din Cluj. Vezi unde să mergi cu CV-ul

Târg de joburi pentru şomerii din Cluj. Vezi unde să mergi cu CV-ul
Şomerii din Cluj îşi pot găsi locuri de muncă în 27 aprilie, la Bursa Locurilor de Muncă organizată în Cluj-Napoca şi Turda. Oferta de joburi numără acum aproximativ 1.500 posturi, cele mai multe din ţară.

Târgul de locuri de muncă are loc în 27 aprilie, în Turda cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie, şi în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor. "În Turda, CCI va fi organizatorul principal al evenimentului, iar AJOFM contribuie prin convocarea şomerilor la târg, prin SMS-uri. CCI a identificat pentru Turda, deocamdată, 20 de angajatori participanţi la bursă", spune şeful AJOFM, Daniel Don.

Acesta spune că la târgul de la Cluj-Napoca aşteaptă cel puţin 40 de agenţi economici, ce vor fi convocaţi la târg începând de mâine. În ambele locuri vom duce şi funcţionari electronici. Dacă nu vom avea ofertele pe care le avem comunicate în târg, pot fi văzute pe infotouch-uri", spune Don.

"Vor fi 40-50 de agenţi economici, dar vom chema şi alţii, care nu au momentan ofertă. Îi sunăm şi îi întrebăm ce perspective de angajare au", adaugă Don.

Comenteaza