Târg de agricultură şi zootehnie la Expo Transilvania

Târg de agricultură şi zootehnie la Expo Transilvania
Camera de Comert si Industrie Cluj organizează între 7 şi 10 mai târgul specializat în agricultură şi zootehnie Agra Expo Transilvania.

Desfăşurat într-un nou concept în centrul expoziţional din Mărăşti, târgul  se adresează cu precădere fermelor româneşti mici şi mijlocii, dar şi gospodăriilor tărăneşti, fermierilor şi agricultorilor. 

"Cei din urmă beneficiază de o atenţie specială, materializată în suportul informaţional venit din partea specialiştilor prezenţi la conferinţe, seminarii şi dezbateri. În premieră, pe durata târgului se va organiza un curs de formare cu acreditare pentru meseria de <Operator în ferme ecologice>", a afirmat Daniela Popescu, organizator. 

Vizitatorii vor putea afla ultimele noutăţi dinagricultură, zootehnie, medicină veterinară, silvicultură, industria de prelucrare a produselor agricole şi zootehnice, respectiv privind tehnologia şi ambalarea produselor alimentare. 

Concomitent, vor avea loc expoziţii cu vânzare de animale de rasă şi de produse alimentare tradiţionale, o expoziţie de păsări de curte, ateliere interactive de ţesut, cusut, ceramică şi împletit, un salon al mierii şi a produselor apicole, o tombolă cu premii şi o cină a oierilor. 

Târgul va fi deschis din 7 până în 9 mai de la 09:00 la 19:00 în exterior şi de la 10:00 la 18:00 în interior, iar în ultima zi se va închide cu două ore mai repede.

Comenteaza