Supermarket luat cu asalt la deschidere

Supermarket luat cu asalt la deschidere
Sute de oameni s-au înghesuit pentru a fi primii clienţi ai noului magazin din Piaţa Mihai Viteazul deschis sub brandul Family Supermarket.

Conducerea supermaketului a oferit peste o sută de cadouri primilor clienţi şi zeci de promoţii la produse. Cadourile se vor da şi în zilele următoare. Oamenii s-au trezit de dis de dimineaţă pentru a fi primii la uşa noului supermarket din incinta halei agroalimentare din Piata Mihai Viteazul.

Clujenii au aşteptat chiar şi trei ore deschiderea Family Supermaket, ce va funcţiona non-stop. "Stau demult la coadă, de azi dimineaţă. Am auzit că e mai ieftin decât în alte magazine", ne-a spus o clientă.

Un preot a sfinţit magazinul, după care oamenii adunati afară au putut urmări un spectacol de dansuri populare. Supermarketul va fi deschis non-stop, iar reprezentanţii acestuia spun că preţurile sunt mai mici decât la concurenţă. Primii 100 de clienţi au primit gratis câte o plasă cu alimente de bază.

"Acesta este primul magazin sub brandul Family Supermarket. Am venit în întâmpinarea clienţilor cu foarte multe promoţii şi preţuri aliniate la situaţia economică actuală a României. La deschidere am oferit peste 100 de cadouri pentru primii clienţi. Dorim să funcţionăm bazându-ne pe cerinţele şi pe dorinţele clienţilor noştri", a spus Cristina Jurcan, manager de achiziţii la Family Supermarket.

Cadourile vor fi oferite până în a treia zi de funcţionare. Magazinul oferă o gamă largă de produse ambalate, dar şi mâncare caldă gătită. Toate acestea se pot comanda direct acasă prin sistemul de livrări la domiciliu al supermarketului, ce se poate consulta pe site-ul www.family-supermarket.ro.

Următorul Family Supemarket se va deschide în această lună la Arad. (D.E.)

 

 

Comenteaza