Studenţii de la UTCN şi UBB au unde să-şi implementeze ideile de afaceri încă 3 ani

Studenţii de la UTCN şi UBB au unde să-şi implementeze ideile de afaceri încă 3 ani
Protocolul de colaborare între Tetarom SA şi două universităţi clujene - "Babeş-Bolyai" şi Universitatea Tehnică - va fi reînnoit, anunţă Consiliul Judeţean. Protocolul iniţial, semnat în 2008, expiră în acest an.


">

"Având în vedere reuşita acestei iniţiative precum şi numeroasele rezultate şi experienţe pozitive înregistrate până în prezent, reînnoirea acestui protocol urmează a se realiza tot pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire succesivă", arată preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Protocolul urmăreşte să asigure condiţii de implementare pentru ideile de afaceri ale studenţilor de la cele două universităţi. Documentul ar urma să fie avizat în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean.

"Protocolul răspunde scopului principal al incubatorului nostru de afaceri de a susține afirmarea spiritului antreprenorial în regiunea de Nord-Vest a României, cu precădere în judeţul Cluj", a explicat Tişe.

De precizat, în acest moment în Cluj-Napoca funcţionează un singur incubator de afaceri, în parcul industrial Tetarom I. O parte din acest incubator a fost alocat celor două universităţi, pentru ideile de afaceri ale studenţilor.

 

Comenteaza