Staţiunea balneo-climaterică Băile Băiţa, de vânzare. Agenţie: "Se pretează pentru aqua park, spital de recuperare"

Staţiunea balneo-climaterică Băile Băiţa, de vânzare. Agenţie: "Se pretează pentru aqua park, spital de recuperare"

Băile Băiţa sunt cunoscute datorită apelor sărate şi sulfuroase folosite încă din perioada ocupaţiei romane, fiind indicate în special pentru tratarea bolilor de piele precum şi a celor reumatice.

"Datorita poziționarii geografice, precum si a izvoarelor sale cu proprietati terapeutice, Baile Baita pot fi considerate investitia perfecta. Aflata la baza dealului Baita, din localitatea Gherla, la intersectia drumurilor catre Cluj-Napoca, Bistrița , Baia Mare / Satu Mare, Baile Baita sunt cunoscute datorita apelor sarate si sulfuroase folosite inca din perioada ocupatiei romane, fiind indicate in special pentru tratarea bolilor de piele precum si a celor reumatice.

Apele minerale bicarbonate, slab sulfuroase, hipotone sunt benefice afectiunilor reumatismale, ginecologice si a celor neurologice periferice. Cu o suprafata de 25.000 mp se preteaza dezvoltarii unei baze de tratament, unui aqua park, spital de recuperare sau unei dezvoltati imobiliare!", se arată în anunţul de vânzare. Preţul de vânzare este de 1,8 milioane de euro. 

Comenteaza