SoundHouse își va deschide un centru de depozitare la Cluj

SoundHouse își va deschide un centru de depozitare la Cluj

Distribuitorul de sisteme audio auto, accesorii şi echipamente de sonorizare auto SoundHouse va avea un depozit la Cluj, zonă aflată în topul vânzărilor.

Compania vrea se extindă la nivel naţional cu depozite pentru a putea facilita livrarea comenzilor, a spus Vasile Petraşco, proprietarul SoundHouse, conform ZF. În prezent, SoundHouse deţine două depozite – unul mai mare la Braşov, oraş din care provine compania, în care păstrează produsele voluminoase şi unul mai mic, la Bucureşti, deschis în 2020, cu produse de dimensiuni mai reduse.

„Suntem în discuţii pentru a deschide un nou depozit la Cluj. Comenzile vin în mare parte din oraşele mari, cele dezvoltate – Bucureşti, Cluj, Iaşi, Botoşani, Timişoara. Chiar şi din zona Moldovei. Anul trecut am făcut o analiză mai profundă cu specialişti şi am observat că avem comenzi din sudul României, din mediul rural”.

Compania înfiinţată în 2010 a cunoscut o dezvoltare organică în timp prin diversificarea portofoliului de produse, deschiderea de noi canale de vânzare – precum cele din mediul online în 2016 – şi extinderea pe noi pieţe – precum cea din Bulgaria şi Ungaria, prin intermediul plaformei eMAG Marketplace.

„La început ne-am axat pe partea de distribuţie şi suntem prezenţi la dealerii din fiecare oraş mare din România. În prezent, compania are două direcţii de business – divizia de sisteme audio auto şi accesorii şi cea de insonorizare auto”.

Anul trecut, 35% din totalul cifrei de afaceri a fost generat de vânzările online – care includ atât partea de Marketplace, cât şi vânzările spre dealeri care au vândut online, dar şi vânzările de pe site-ul propriu al companiei. Planurile pentru anul în curs vizează dezvoltarea şi îmbunătăţriea propriului site, dezvoltarea echipei care are grijă de site-ul propriu şi activitatea pe platforma Marketplace. 

Comenteaza