Simona Halep, invitată în "studioul" Băncii Transilvania

Simona Halep, invitată în "studioul" Băncii Transilvania

Banca din Cluj a prefațat viitorul documentar pe care îl pregătește cu marea tenismenă română Simona Halep printr-un interviu în care ea apare alături de Andi Moisescu. 

În cel mai nou episod al podcastului Banca Transilvania Talks invitată este Simona Halep. Acesta vorbește despre muncă, performanță și despre cum este să câștigi o finală de Grand Slam. 

Împreună cu Andi Moisescu, gazda podcast-ului, Halep relatează că nu a lipsit niciodată de la antrenamente și că are o disciplină exemplară. Acesta este și motivul pentru care Halep nu este o întâmplare, ci un rezultat al muncii ei. Halep joacă tenis de peste 24 de ani, iar tatăl ei a crezut cel mai mult în ea.

A atins prima poziție în clasamentul mondial WTA de două ori și a câștigat două turnee de Grand Slam - Roland Garros și Wimbledon. BT va lansa anul acesta primul documentar despre tenismenă, rezumatul acestuia fiind prezentat în podcastul cu regizorul Radu Muntean.

"Mă simt obosită, au fost ani grei, dar 2-3 ani mai pot să joc", a spus Halep. Justine Henin, Rafael Nadal, Andrei Pavel, Hagi și Cristian Chivu sunt modele care au ajutat-o pe Simona Halep în carieră.

Comenteaza