Schimburi de vară în mallurile oraşului

Schimburi de vară în mallurile oraşului
Operatorii boutique-ului de decoraţiuni interioare Chic Ville, cu un spaţiu funcţional într-un spaţiu stradal în centru, deschid un magazin într-un mare complex comercial.

Fluctuaţiile de chiriaşi se manifestă din plin în marile centre comerciale ale Clujului: operatorii mallurilor aduc magazine noi, în timp ce alţi proprietari de spaţii renunţă la afaceri.

Cu magazinul Calliope recent închis şi cu un operator ieşit din portofoliu, Iulius Mall Cluj (IMC) adaugă un alt chiriaş. Noua locaţie Chic Ville va ocupa 190 mp, urmând a fi inaugurată în prima jumătate a lunii august, potrivit datelor transmise de reprezentanţii IMC. Primul Chic Ville a fost inaugurat în noiembrie 2012 într-o zonă ocolită de operatorii de spaţii comerciale în ultimii ani: centrul oraşului, perdant în bătălia cu mallurile deschise în 2007. Situat în zona centrală a Clujului, într-o clădire istorică, primul Chic Ville are o suprafaţă de vânzare de 250 mp şi se bazează pe conceptul de boutique de decoraţiuni inspirat, după cum au explicat proprietarii, de magazinele din marile oraşe din Europa care prezintă colecţii clasice, consacrate, dar şi unele inedite, cu un aer rustic sau vintage.

De vineri, International Paper Business (IPB) este un alt brand intrat în portofoliului de magazine din IMC. Magazinul de articole de birotică şi papetărie este prezent şi în Polus Center. Noul magazin ocupă în mallul din Gheorgheni 530 mp, la etaj. IPB Superstore comercializează 25.000 de articole ale unor branduri ca Faber-Castell, Clairefontaine, Staedtler, Knorr Prandell, Rayher Hobby, Rotring, Milan, Uni Ball, Pelikan, Herlitz. „În acest moment, avem numeroase cereri de a extinde reţeaua în malluri şi în centre comerciale din toată ţara. IPB este un important brand din Cluj, ajuns să aibă o notorietate regională şi naţională", susţine Petrică Bodea, directorul IPB.

Celălalt mare centru comercial din Cluj, Polus Center, a anunţat, la rândul său, operatori noi. În cadrul complexului din Floreşti a fost deschisă o bază de agrement, cu public ţintă persoane individuale, dar şi pentru companii care organizează ieşiri pentru angajaţi. Centrul de tir talere cu laser este situată în parcarea centrului comercial. „Armele autentice sunt dezactivate şi transformate în arme electronice. Cu acestea se trage în ţinte mobile numite talere, de forma unor mici farfurii care sunt lansate în aer. Această bază de agrement se adresează atât persoanelor individuale, cât şi firmelor ca un mod inedit şi original de răsplătire a angajaţilor", au detaliat reprezentanţii centrului. Polus are o suprafaţă închiriabilă de 60.000 mp şi 186 de magazine, printre care un hipermarket Carrefour şi un multiplex cu opt săli de cinema. De aici s-a retras în urmă cu câteva săptămâni operatorul Odeon, înlocuit imediat de Cinema City, care funcţionează şi în IMC.

 

Comenteaza