Romexpo vrea firme clujene la târgul naţional de pielărie

Romexpo vrea firme clujene la târgul naţional de pielărie
Reprezentanţii celui mai important organizator de târguri şi expoziţii din ţară, Romexpo, le promit producătorilor clujeni de textile reduceri de 20% pentru participarea la târgul de profil.

Conducerea Romexpo, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Cluj, va organiza cel mai mare târg naţional de textile şi pielărie, ITP Expo, care se va desfăşura în perioada 31 martie-3 aprilie la Bucureşti. În acest scop, reprezentanţii Romexpo au pornit o caravană în întreaga ţară pentru a-i atrage pe participanţi. În condiţiile în care la majoritatea târgurilor organizate în ultima perioadă prezenţa s-a dovedit cu mult mai slabă decât în anii anteriori, Romexpo mizează acum şi pe reducerea de preţuri.

"Vom oferi un discount de 20% pentru membrii CCI Cluj, iar în funcţie de momentul înscrierii, suntem gata să oferim o serie de alte bonificaţii. La târgul de turism vom acorda discounturi ce vor putea ajunge şi la 62%", declară Doru Simovici, director general al Romexpo. Expoziţia internaţională de textile şi pielărie de la finalul acestei luni se vrea a fi o platformă de afaceri pentru industria de profil din România. Potrivit detaliilor oferite de organizatori, în cadrul târgului vor fi deschise cinci saloane, dedicate atât echipamentelor şi materiei prime, cât şi ultimelor noutăţi din sectorul vestimentar şi al industriei uşoare.

 

 

Comenteaza