Rețeaua Târgul Cărții va deschide o unitate pop-store la Cluj

Rețeaua Târgul Cărții va deschide o unitate pop-store la Cluj

Victor Patrichi, antreprenor care a pornit de la zero reţeaua de anticariate Târgul Cărţii, a anunțat că aceasta se va extinde în curând la Cluj-Napoca.

„Plănuim să ne extindem şi în Timişoara şi Cluj-Napoca“, a spus Patrichi. Antreprenorul care a dezvoltat reţeaua de anticariate Târgul Cărţii în Bucureşti a deschis primul magazin sub acest nume în Iaşi, în cadrul proiectului Palas, sub forma unui pop-up store.

„Am organizat un târg de carte amplasat în zona Atrium, la nivelul 1, deasupra restaurantului La Cupola, ce va fi disponibil vizitatorilor în perioada 20 februarie – 20 martie. Investiţia pentru organizarea târgului de carte care are loc în perioada 20 februarie – 20 martie în Palas Iaşi a fost de 12.000 de euro, conform ZF

Pentru acest pop-up store, avem la dispoziţie o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, similară cu cea din magazinele fizice Târgul Cărţii Doamnei şi Târgul Cărţii Brătianu din Bucureşti“, spune Patrichi. Înființat în 2012, Târgul Cărții, librărie și anticariat electronic, pune la dispoziția cititorilor peste 50.000 titluri ce tratează variate domenii de interes, cărți publicate de numeroase edituri prestigioase din România.

Comenteaza