Rehau se mută din Apahida la Cluj-Napoca

Rehau se mută din Apahida la Cluj-Napoca

Rehau, producător german de soluții pentru ferestre, instalații și mobilă, se mută de la Apahida în municipiul Cluj-Napoca, dar investește 10 milioane de euro într-un hub regional la Sibiu.

Rehau, producător german de soluții pentru ferestre, instalații și mobilă își mută sediul din comuna Apahida în Cluj-Napoca. Totul se va întâmpla după ce va fi finalizat hub-ul de la Sibiu, pe care îl are în plan producătorul. Rehau investește 10 milioane de euro pentru acest hub, care va creşte capacităţile de producţie, servicii şi logistică în România, pentru a servi mai bine şi mai rapid atât clienţii locali, cât şi pe cei din Europa de Est.

Producătorul german a de­ma­rat procedurile de obţinere a autori­za­ţi­ilor necesare pentru începerea cons­truc­ţiei unui hub regional la Sibiu, pentru a de­servi mai uşor piaţa şi clienţii şi pentru a fi mai aproape de drumurile europene, potrivit ZF.

După finalizarea contrucției pentru hub-ul regional de la Sibiu, pe lângă mutarea de la Apahida la Cluj-Napoca, Rehau se va muta și din Tunari (județul Ilfov) în București. Aici vor fi mutate birourile și va fi des­chis şi un showroom.

„Pentru anul care tocmai s-a încheiat, cifra de afaceri a înregistrat o creştere de două cifre şi avem şi o îmbunătăţire a profitabilităţii. Totodată, numărul angajaţilor a crescut la 90 de persoane în prezent”, a spus Alexandru Oprea, country manager la Rehau România.

Comenteaza