Proprietarul fabricii Sanex îşi schimbă directorul

Proprietarul fabricii Sanex îşi schimbă directorul
Producătorul austriac de plăci ceramice Lasselsberger, care deţine fabrica Sanex din Cluj, anunţă că şi-a schimbat conducerea locală, la opt luni de la cea mai recentă înlocuire.

Noul director general şi membru în Consiliul de Administraţie al celor două societăţi din România, Lasselsberger SA şi Sanex SA din Cluj-Napoca, este Toni Teau (44 de ani), informează capital.ro.

Toni Teau (foto) a ocupat funcţia de contabil într-o serie de companii multinaţionale. În perioada 2000-2004 a fost vicepreşedinte financiar - contabilitate în cadrul Sanex. Planul său este acela de a optimiza şi rentabiliza activităţile din România.

Fostul director, austriacul Kurt Ternegg (41 de ani) a intrat în octombrie 2011 la cârma Lasselsberger România înlocuindu-l pe Chrisitan Morath care a fost demis.
"Principalele obiective la cârma Lasselsberger România sunt consolidarea relaţiilor de colaborare cu partenerii noştri şi, de asemenea, îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor şi a serviciilor puse la dispoziţia clienţilor", a declarat Toni Teau.

Cele două companii locale ale grupului Lasselsberger au totalizat anul trecut o cifră de afaceri netă de 41,94 mil. euro, în creştere de la nivelul de 38,5 mil. euro raportat un an mai devreme, conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice. Producătorul are patru magazine proprii de desfacere în Bucureşti, Cluj, Oradea şi Piatra Neamţ.

Etichete
Comenteaza