Promovări record de manageri femei

Promovări record de manageri femei
Claudia Sofianu, Diana Lupu şi Ioana Iorgulescu au fost numite directori executivi în departamentul asistenţă fiscală al companiei, în timp ce Horiana Istodor a fost numită director executiv în departamentul de Asistenţă în Tranzacţii. Andra Casu (foto) a fost promovată în funcţia de director în cadrul departamentului asistenţă fiscală.

“Cele cinci colege care se alătură echipei executive a EY România au demonstrat de-a lungul anilor profesionalism, dedicaţie şi o determinare continuă pentru a dezvolta echipele din care fac parte”, spune Bogdan Ion, country managing partner la  EY România. La nivel global anul acesta, EY a promovat un număr record de femei la nivel executiv, reprezentând 30% dintre toate promovările realizate şi o creştere de 33% comparativ cu 2014.
 
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 190.000 de angajaţi în 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de 27,4 miliarde de dolari în anul fiscal 2014. 650 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale, prin birourile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

Comenteaza