Foto Program de comenzi en-gros pentru răsaduri de legume marca USAMV Cluj

USAMV Cluj-Napoca anunță, prin Stațiunea de Cercetare Horticolă - USAMV Cluj-Napoca (SCH), lansarea în premieră a unui program de comenzi en-gros pentru răsaduri de legume. 

Răsadurile vor fi produse din semințe profesionale de către specialiști în horticultură de la USAMV, chiar în serele stațiunii.

Pasionații de legumicultură pot face comenzi, începând din luna ianuarie 2022, de răsaduri din mai multe specii de legume: ardei, vinete, castraveți, dovlecei, varză, conopidă, gulie, broccoli, precum și plante medicinale, aromatice și decorative.

USAMV anunță că vor putea fi achiziționate și răsaduri din soiuri de tomate, inclusiv din cele create la SCH de-a lungul anilor, mai precis din soiurile Naty, Perla Clujului, Cluj 80, Cluj 17.

Comanda minimă este de 500 fire, iar răsadurile comandate ar urma să fie disponibile pentru ridicare la începutul lunii aprilie.

Comenzile pot fi făcute la numerelle de telefoon: 0756966132 sau 0755420501, dar și la sediul SCH str. Horticultorilor nr. 5.

Totodată şi sera legumicolă din campus va scoate pe piață răsaduri de legume, însă acestea vor fi destinate direct plantării în aer liber.

Comenteaza