Profi își caută oameni pentru primul său magazin din Jucu

Profi își caută oameni pentru primul său magazin din Jucu

Lanțul de supermarketuri Profi Rom Food (PRF) a început angajările pentru prima sa unitate amplasată în comuna clujeană Jucu.

Poziția pentru care se fac angajările la Jucu sunt lucrător în comerț, însă rețeaua mai are disponibile în județ și posturi de casier și vânzător de legume-fructe sau mezeluri, specialist departamentul fresh, responsabil de siguranța alimentelor și asistent manager în Cluj-Napoca, Turda, Florești și Apahida.  

Compania de intermediere imobiliară JLL a materializat contracte de 250.000 mp pentru retailerul PRF în zone precum Cluj, Timișoara, Craiova, Roman sau București. Profi a închiriat 100.000 mp în două depozite care vor fi construite de operatorul belgian WDP în Timişoara şi Craiova, investiţii evaluate la 70 milioane de euro, parte a strategiei de extindere a operaţiunilor logistice.

”Proiectele sunt parte ale strategiei Profi de extindere a operaţiunilor logistice şi acoperirii geografice a României, în pas cu dezvoltarea agresivă a reţelei pe care o avem în vedere în viitor. Proiectele se aliniază trendurilor din retail, respectiv de a aduce sub acelaşi acoperiş toate zonele de depozitare necesare (ambient, refrigerat, congelat)”, a declarat Pawel Musail, director general al Profi.

JLL a reprezentat Profi în ambele tranzacţii, continuând parteneriatul dintre cele două companii, care s-a materializat până acum în 250.000 mp de spaţii logistice în Bucureşti, Roman, Cluj, Craiova şi Timişoara. Reţeaua Profi are 1.250 de magazine în 571 localităţi şi o echipă de peste 20.000 de angajaţi. Principalii săi concurenți sunt Lidl, Mega Image, Penny Market, dar și Oncos sau Unicarm.

Comenteaza