Primul Hilton de Cluj, nominalizat în topul național al hotelurilor

Primul Hilton de Cluj, nominalizat în topul național al hotelurilor

Hotelul Hampton by Hilton Cluj-Napoca, primul din oraș afiliat celebrului lanț internațional, a intrat în finala celor mai bune unități de turism din România, la trei secțiuni.

Competiția Top Hotel Awards premiază excelența în industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România. Hotelul de pe Bd. 21 Decembrie s-a calificat la categoria măsuri excepționale de igienă și siguranță în ospitalitate ca urmare a implementării programului Hilton CleanStay.

Managerul general Zsolt Torjai este nominalizat pentru rezultatele sale. Unitatea apare și la cea mai bună inițiativă de responsabilitate socială, prin faptul că a fost alături de comunitatea locală în lupta cu coronavirusul și a găzduit personalul medical din Cluj timp de două luni, contribuind cu 4.500 de nopți de cazare.

Hampton by Hilton (3*) s-a redeschis, după încheierea stării de urgență, în iunie 2020. Prima unitate sub un brand Hilton la Cluj și-a deschis porțile în 2013. Dezvoltatorii de la Roquebrook / Rembrook au preluat societatea Akros, dezvoltator care a construit la roşu clădirea de pe Bd. 21 Decembrie și a reamenajat-o în hotel.

Hampton Cluj, brand din segmentul economic al lanţului internaţional, are 109 camere, centru fitness, zonă de gustări, zonă de lucru şi bar. Acesta este gândit pentru a atrage clienţii veniţi cu afaceri la Cluj sau în scop turistic. Al doilea hotel local al lanțului internațional a devenit City Plaza, transformat în DoubleTree by Hilton (5*). 

Comenteaza