Primele oferte pentru vacanțe la Marea Neagră. Clujenii pot alege sejururi cu până la 57% reducere. Cât costă all inclusive pe litoralul românesc

Primele oferte pentru vacanțe la Marea Neagră. Clujenii pot alege sejururi cu până la 57% reducere. Cât costă all inclusive pe litoralul românesc

Românii care vor să meargă în vacanţă pe litoralul românesc în sezonul estival 2023 au posibilitatea de a-şi rezerva sejururi cu reduceri de până la 57%.
 

Peste 200 de unităţi de cazare, din toate categoriile de confort şi din toate staţiunile de la Marea Neagră, participă la un târg de turism online derulat în perioada 22-26 februarie.

Cazare pe litoral - prețurile încep de la 37 de lei 

Preţurile pornesc de la 37 de lei de persoană pentru o noapte la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord.În intervalul 22-26 februarie, cei care vor să-şi rezerve o vacanţă pentru sezonul estival 2023 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 57%, disponibile

Astfel, tarifele încep de la 367 de lei pentru cinci nopţi de cazare pentru două persoane la un hotel de 2 stele din Eforie Nord.

Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur de 5 nopţi de la un hotel de 3 stele în luna iunie este 1823 de lei pentru două persoane, iar la un hotel de 4 stele, în aceleaşi condiţii, tariful porneşte de la 2052 de lei.

Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziţiona pe durata târgului un sejur de 5 nopţi cu preţuri ce pornesc de la 485 de lei la un hotel de 3 stele. Cei care aleg staţiunea Eforie Nord pot rezerva un sejur de 5 nopţi cu preţuri ce pornesc de la 369 de lei la un hotel de trei stele. În sudul litoralului, un sejur de 5 nopţi costă de la 524 de lei şi include cazare şi mic dejun pentru două persoane într-o unitate de 3 stele.

În luna iulie, în Mamaia se găsesc pachete ce costă de la 792 lei pentru două persoane, sejur de 5 nopţi într-un hotel de 2 stele. Tot în luna iulie, la un hotel de 3 stele din Eforie Nord, un cuplu trebuie să achite pentru 5 nopţi de la 1090 lei, pachetul incluzând şi acces gratuit la parcul acvatic.

Târgul de Turism este derulat de Litoralulromanesc.ro.

Anul 2023 a început foarte bine pentru turismul de litoral, situaţie susţinută de cifre, care arată că rezervările din ianuarie au depăşit aceeaşi perioadă a anului trecut, dar şi prima lună a anului 2020, înainte de declanşarea pandemiei de coronavirus. Acesta este un indicator care ne arată foarte clar că românii preferă litoralul autohton pentru vacanţele lor atât prin prisma serviciilor pe care le primesc în destinaţie, cât şi din alte considerente ce ţin de siguranţă, proximitate, raport calitate-preţ foarte bun. Aşadar, ne aşteptăm ca în sezon staţiunile de la Marea Neagră să fie foarte solicitate şi de aceea îi încurajăm pe turişti să-şi rezerve un sejur acum, în perioada Târgului de Turism, când au la dispoziţie tarife mici la pachetele turistice şi, în plus, au garanţia că mai găsesc locuri disponibile în hotelurile dorite - Ionuţ Nedea, CEO al turoperatorului menţionat.

Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 27 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile.

Comenteaza