Primele chartere “clasice” din Cluj au reduceri de până la 40%

Primele chartere “clasice” din Cluj au reduceri de până la 40%

Cele dintâi avioane turistice ale anului spre destinații devenite deja tradiționale de la Cluj - după experiențele exotice Zanzibar sau Maldive - decolează spre Egipt și în Turcia. Reducerile practicate în această perioadă de către agenții de turism ajung și până la 40%. 

Turcia este sugerată ca destinație, prin oferte all inclusive, pentru înscrieri timpurii de către agenția Paralela 45, costurile unui sejur în Antalya pornind de la 458 euro / persoană pentru șapte nopți, cu transportul și cazarea incluse, asigurări storno și medicale. Charterele au fost stabilite pentru perioada 1 mai – 2 octombrie. Prețul minim practicat este de 431 de euro, la hotelul Lonicera City (3*), din Alanya, iar cel maxim, de 3.185 de euro, la Rixos Premium (5*), din Kemer.

Agenția Travos a pus la bătaie locuri în Antalya, începând cu 28 mai, cu plecări luni și vineri din Cluj-Napoca. Astfel de avioane turistice spre Antalya vor mai zbura din București, Timișoara, Arad, Iași, Constanța. Aici pachetele pentru șapte nopți, la hotel de 5*, costau între 998 și 1.256 de euro, pentru doi adulți, cu asigurarea Covid inclusă. La rezervare se achita un avans de 50 de euro, respectiv 70% înainte cu 10 zile de plecare.

Charterele de Egipt vor zbura din 7 februarie la Christian Tour. O vacanță de nouă nopți în Hurghada costă aici, în sistem all inclusive, între 467 de euro la Long Beach / Hilton (4*) și 887 de euro la Steigenberger Pure Lifestyle (5*). Paralela 45 a informat că primele chartere din acest an au fost spre zone exotice precum Zanzibar, Dubai, Republica Dominicană sau Maldive.

Acestea au fost organizate din Cluj după cererea peste așteptări înregistrată de revelion pentru destinațiile respective. 17 zboruri directe au fost lansate spre zonele exotice, între 14 ianuarie și 11 martie, ca alternativă în pandemie la vacanțele la schi organizate în această perioadă în anii anteriori. Turoperatorul miza pe faptul că începerea campaniei de vaccinare le dă oamenilor mai multă încredere să călătorească.

Comenteaza