Primăvara 2020 aduce conferințe și sute de locuri de muncă la Târgul de Cariere

Primăvara 2020 aduce conferințe și sute de locuri de muncă la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, revine în Cluj, în perioada 17-18 martie 2020, la BT Arena. Cele mai căutate locuri de muncă ale sezonului primăvară 2020 sunt în domeniile automotive și servicii clienți. 

În cadrul Târgul de Cariere Cluj, cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania, se pregătește o experiență completă pentru participanți. Astfel, de la locuri de muncă din cele mai căutate domenii, precum: Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar- Bancar, Turism și Contabilitate și până la conferințe în cadrul proiectului I love my job, sesiuni de training, speed challenge-uri și zonă de networking, potențialii candidații la posturile disponibile vor avea multe alte motive pentru a fi prezenți și implicați la eveniment. 

În zona dedicată recrutării, peste 70 companii vor oferi sute de locuri de muncă, atât pentru tinerii absolvenți, cât și pentru cei ce doresc o reprofilare sau avansare în carieră. Printre angajatorii la eveniment se numără și companii cu renume internațional, precum: Bosch Automotive, Vertiv, Michelin, Emerson, Genpact, GEP Worldwide, Endava, E-on Business Services, Azomureș, Banca Transilvania, Rigips Saint-Gobain, Lufthansa Technik, Tenaris și Office Depot. 

Deoarece accesul și recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România, organizatorii cunosc profilul candidatului, experiența profesională și domeniile de interes pentru acesta. La evenimentul din toamnă 2019 au participat 70 de angajatori, atât din domeniul privat, cât și din cel public, precum și peste 4500 de candidați. La evenimentul din primăvara 2020 este estimată prezența unui număr de aproximativ 5000 de candidați, dintre care 33% caută locuri de muncă  în servicii clienți, 13% în automotive, 11% în IT, 8% în marketing și publicitate, 7% în educație, 6% în imobiliare și construcții și 6% în bănci și instituții financiare.

În paralel cu zona dedicată companiilor și recrutării, evenimentul va avea și o zonă dedicată scenei pentru conferința ‘I love my job’, ce cuprinde un mix de speech-uri motivaționale și sesiuni de training, toate dedicate candidaților prezenți. Printre speakerii și trainerii confirmați se numără cântăreața Irina Rimes, mentalistul Cristian Gog și Doru Șupeală, managing partner SPOR. 

Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Sibiu.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.   

Comenteaza