Poveste de Cluj. Pune gresie în balcoanele ANL din Cluj, acum construieşte sute de apartamente şi clădiri de birouri

Poveste de Cluj. Pune gresie în balcoanele ANL din Cluj, acum construieşte sute de apartamente şi clădiri de birouri
| Foto: Arhiva

Cu banii strânşi în vacanţa de vară a ultimului an de liceu, clujeanul Gabriel Mihai Coldea (30 de ani) şi-a înfiinţat o firmă de construcţii. De la placarea cu gresie a unor balcoane ANL din Cluj a ajuns să construiască sute de apartamente şi clădiri de birouri în mai multe oraşe din ţară. Din toamnă a intrat şi în Bucureşti.

Îşi aminteşte că în vacanţele de vară din 2006 şi 2007, în ultimii doi ani de liceu, a lucrat pe şantier pentru a face un ban de buzunar, iar din ultimul salariu, încasat în septembrie 2007, a plătit 1.000 de lei unui avocat pentru a-i deschide firma şi a contribuit cu 200 de lei la capitalul social.

„Am început cu lucrări mici. Am pus gresie pe câteva balcoane la nişte ANL-uri din Cluj, cu trei oameni, am trecut la realizarea unui planşeu şi doi stâlpi, cofraj şi armătură, cu alţi câţiva oameni, dar le-am livrate la timp şi executate corect“, povesteşte proprietarul firmei Coldea Construcţii.

A urmat cursurile Facultăţii de Construcţii din Cluj până în anul trei, când a fost nevoit să renunţe pentru că a obţinut prima sa lucrare de antrepriză generală şi avea de gestionat peste 50 de angajaţi. 

Articolul integral AICI. 

Comenteaza