Pizzerie din Cluj, concurs inedit. Vrea să-i încurajeze pe clujeni să ajute oamenii nevoiași

Pizzerie din Cluj, concurs inedit. Vrea să-i încurajeze pe clujeni să ajute oamenii nevoiași

Pizzeria Giuseppe din Cluj-Napoca a pornit un concurs inedit. Inițiativa are ca scop încurajarea clujenilor de a-i ajuta pe cei nevoiași.

În fiecare săptămână angajații pizzeriei ascund un plic cu bani și un voucher de pizza undeva în oraș. Cine găsește plicul va descoperi un voucher pentru două pizza gratuite, una pentru el și cealaltă pentru o persoană nevoiașă, dar și bani – o bancnotă pentru el și una pentru o persoană nevoiașă.

„Plicul a fost plasat, iar acum pe langa voucher, gasiti si bani in el! Ascundem in fiecare saptamana in orasul Cluj-Napoca, un voucher + 2 bancnote. Cel care gaseste acest voucher, ne trimite un mesai, iar noi ii vom oferi 2 pizza gratuit, una pentru el si cealalta pentru un om nevoias, iar bancnotele de asemenea sunt una pentru cel ce gaseste plicul si una pentru un om nevoias. Asteptam poze cu darul facut unui om nevoias, astfel incat sa stim sigur ca am fost complici la o mica bucurie, iar pozele se vor posta pe Facebook si Instagram. Spor la facut fapte bune!”, au transmis cei de la pizzerie.

Comenteaza