#PeopleofWestCity | Raluca Tămașiu, Brand Manager: "Este o muncă ce îţi stimulează creativitatea şi îţi oferă libertatea de a fi original"

#PeopleofWestCity | Raluca Tămașiu, Brand Manager: "Este o muncă ce îţi stimulează creativitatea şi îţi oferă libertatea de a fi original"

West City Hotel a intrat pe piaţa clujeană acum 10 ani şi este o poveste de succes şi datorită echipei. În cadrul campaniei #PeopleofWestCity vă invităm să îi cunoaşteţi pe câţiva dintre cei care le oferă în fiecare zi oaspeţilor hotelului o experienţă care să le depăşească aşteptările.

Raluca Tămașiu, Brand Manager, ne-a povestit care este rolul ei în "mecanismul" care pune în mișcare West City Hotel: "Aş putea spune că munca mea a cunoscut o reală evoluţie, având extraordinara oportunitate de a-mi face intrarea în domeniul acesta chiar de la recepţie, acolo unde este primul şi cel mai important punct de contact atât al turistului cu hotelul, cât şi al tău cu clientul".

#PeopleofWestCity | Raluca Tămașiu, Brand Manager: Pasul următor, pentru Raluca, a însemnat organizarea evenimentelor. "De aproximativ jumătate de an am acceptat frumoasa provocare de a mă ocupa de imaginea West City Hotel. Pe lângă partea de cercetare şi analiză, este o muncă ce îţi stimulează creativitatea şi îţi oferă libertatea de a fi original", mai spune Brand Managerul hotelului.

Raluca se mândrește să facă parte din "comunitatea West City, ce ne formează ca şi grup". 

Întrebată care cea mai plăcută amintire legată de West City Hotel, Raluca Tămașiu spune că "mi-e greu să mă limitez la una singură, pentru că au fost multe momente frumoase petrecute alături de colegi. Totuși, cred că pentru mulți dintre noi primul team building în care am plecat pentru un weekend la Beliș, va rămâne ca și moment de referință. Atunci mi-am dat seama cât de multe putem face împreună".

Cu ocazia aniversării a 10 ani de funcționare a West City Hotel, Raluca le transmite colegilor "să fie mereu mai buni și peste 10 ani să sărbătorim tot împreună!"

Comenteaza