Pegas deschide magazin la Cluj. Cel mai mare al brandului, dispus pe două niveluri

Pegas deschide magazin la Cluj. Cel mai mare al brandului, dispus pe două niveluri

Pegas deschide cel mai mare magazin al brandului de biciclete la Cluj-Napoca. Dispus pe două nivele, acesta se află în incinta Iulius Mall, iar inaugurarea are loc vineri, 14 decembrie. 

Spațiul de 200 mp este construit astfel încât iubitorii unui stil de viață activ să găsească cu ușurință, pe lângă modelele consacrate de biciclete Pegas, și accesoriile aferente, și produse marca SLED DOGS, destinate fanilor sporturilor de iarnă. Plăci de snowboard, căști de protecție, longboard-uri clasice sau electrice, penny board-uri vor fi disponibile pentru clujeni odată cu deschiderea celui de-al nouălea magazin Pegas din țară.

"Ne-am propus să deschidem magazine în toate orașele mari ale țării, iar Clujul este o locație strategică, ce s-a remarcat de-a lungul anilor printr-un nivel ridicat al culturii și calității vieții. Standardele clujenilor sunt o provocare să creăm cel mai mare magazin Pegas, cu cea mai completă gama de produse, inclusiv produse de extrasezon. Încercăm să atragem comunitățile pasionate nu doar de biciclete, ci și de sporturile de zăpadă", spune Mihai Chipcia, director de vânzări al Pegas.

Compania a ajuns anul acesta la nouă magazine proprii la nivel național, în Suceava, Constanța, Brașov, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și București, cinci dintre ele fiind deschise în 2018. Cele 28 de modele Pegas se găsesc, însă, și în cele 300 de magazine partenere din țară, producția anuală depășind 25.000 de biciclete.

Comenteaza