Patronatele clujene au aderat la Acordul pentru România

Patronatele clujene au aderat la Acordul pentru România

10 organizații patronale din Cluj au propus realizarea unui acord național pentru a apăra interesele companiilor private din țară.   

Grupate în Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), acestea sunt Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj, Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, Uniunea Generală a Industriașilor din România, Liga Întreprinzătorului Român, Cluj IT, Asociația Meseriașilor de Top, Patronatul Român, Colegiile Medicilor și Farmaciștilor Cluj.

142 de organizații patronale și corpuri profesionale din 22 de județe au aderat până acum la proiectul de coagulare a mișcării patronale și al corpurilor profesionale din România, transmițând un semnal pentru unitate și solidaritate.

“Privind cu realism, trebuie să recunoaștem că fiecare entitate juridică care reprezintă interesele mediului de afaceri din România, nu are forța, capacitatea, ca singură să acopere toate nevoile celor câteva sute de mii de firme înregistrate pe teritoriul României.

Indiferent cât suntem de mari sau mici ca organizație, trebuie să decidem că, fără să ne pierdem identitatea proprie, putem merge împreună, să reprezentăm sau să apărăm interesele companiilor private din România, acționând unitar, măcar pe câteva din problemele fundamentale cu care se confruntă mediul de afaceri”, a menționat Ioan Lucian, președintele UNPR.

Apelul a fost adresat de UNPR pentru Camera de Comerț și Industrie a României, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii, Uniunea Generală a Industriașilor, Confederația Patronală din Industrie, Patronatul Național Român, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și Federația Patronatelor din Turismul Românesc. 

Comenteaza