Șoferii de tir și operatorii în fabrică sunt cei mai căutați la Cluj

Șoferii de tir și operatorii în fabrică sunt cei mai căutați la Cluj
Transportul de marfă are nevoie de personal suplimentar în aceste vremuri | Foto: Pro Motor

Cea mai substanțială ofertă de locuri de muncă în această perioadă din partea agenților economici din județ este pentru posturile de conducător auto de marfă, manipulant la fabrică sau operator în call center.  

În baza de date a Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Cluj, dintre companiile de comerț, principalele angajări sunt consemnate în cadrul magazinelor din lanțurile Kaufland și Profi.

Cele mai multe locuri disponibile apar în schimb la societățile De’Longhi – 146 (montator, inginer, tehnician), Sykes – 85 (funcționar informații clienți, analist, formator), Ecolor (operatori asamblare), Tenco Urban – 60 (muncitor construcții).

Acestea erau urmate de Skiptrans – 50 (conducător auto mărfuri), Trans Sese – 30 (conducător auto mărfuri), Vibracoust – 28 (operator roboți industriali), Andimaris - 25 (muncitor construcții), Labour Supply – 25 (confecționer textile), MBS Group – 20 (dulgher, fierar), Eckerle – 20 (marcator piese).

La Ecolor recrutările la furnizorul de mobilier pentru gigantul Ikea vizează muncitorii necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor şi operatorii la maşini unelte cu comandă numerică în prelucrarea lemnului.

Comenteaza