O nouă companie aeriană ”aterizează” pe Aeroportul Internațional Cluj. Va opera curse charter

O nouă companie aeriană ”aterizează” pe Aeroportul Internațional Cluj. Va opera curse charter
| Foto: Facebook.com/DAN AIR

Compania românească DAN AIR a semnat un parteneriat cu agenția de turism Christian Tour, care deține și Anima Wings, și va opera curse charter din mai multe orașe mari din țară.

Așadar, vor fi operate zboruri și de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj, către destinații extrem de căutate de români pentru vacanțele de vară.

Ne bucură faptul că Anima Wings și Christian Tour ne-au ales drept partenerul lor în acest sezon și cu siguranță vom oferi împreună pasagerilor o experiență cu adevărat plăcută la bordul aeronavelor noastre. Ne-am demonstrat de fiecare dată profesionalismul în fața partenerilor internaționali pentru care am zburat în trecut și o vom face de fiecare dată continuând să ne îmbunătățim serviciile oferite. Este o ocazie în plus pentru noi de a arăta românilor că și companiile românești pot oferi călătorii cu avioane moderne și servicii de înaltă calitate, lucruri pe care continuăm să le demonstrăm zi de zi și la Bacău, acolo unde operăm cursele regulate”, a afirmat Matt Ian David, CEO DAN AIR, potrivit revistabiz.ro.

Din 15 aprilie și până la finalul lunii octombrie, DAN AIR va zbura din București, Cluj, Iași și Timișoara către Grecia, Tunisia, Egipt, Turcia, Portugalia, Spania, Iordania și Emiratele Arabe Unite.

În sezonul de vară, DAN AIR va zbura către destinații populare în rândul românilor (Heraklion, Antalya, Corfu, Faro, Kefalonia, Rhodos, Zakynthos, Monastir, Palma de Mallorca), urmând ca în toamnă să zboare spre (Hurghada, Aqaba, Ras Al Khaimah) destinații solicitate în sezoanele mai reci.

Parteneriatul cu Christian Tour și Anima Wings a venit destul de natural având în vedere că DAN AIR a operat în trecut zboruri în regim ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance, Insurance) pentru diverse companii aeriene de renume internațional precum: Air Cote D’Ivoire, Jazeera Airways, Transavia, TUI, Arik, Sund Air, Air Moldova, Air Baltic, Air Serbia și Wizz Air.

DAN AIR este o companie aeriană 100% românească, fondată în 2017 de pilotul comandant Dan Iuhas, având pe atunci denumirea de Just Us Air. 

Comenteaza