Foto La ce preţ poţi cumpăra o garsonieră în ZONA ZERO, din centrul Clujului

La ce preţ poţi cumpăra o garsonieră în ZONA ZERO, din centrul Clujului
O garsonieră din ZONA ZERO, în centrul Clujului, poate costa chiar și 146.000 de euro
O garsonieră din ZONA ZERO, în centrul Clujului, poate costa chiar și 146.000 de euro
O garsonieră din ZONA ZERO, în centrul Clujului, poate costa chiar și 146.000 de euro

Prețurile apartamentelor din municipiul Cluj-Napoca bat recordurile naționale în imobiliare. În zona zero, din buricul târgului, un apartament cu o cameră într-o clădire veche poate ajunge până la 145.000 de euro.  

În ultimele zile Clujul a devenit vedeta imobiliarelor cu garsoniera celebră de 11 mp. Dar în oraşul comoară sunt multe alte situaţii pe piaţa imobiliară care merită luate în vizor.

Spre exemplu, pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca se vinde un apartament cu o cameră la prețul de aproape 100.000 de euro. E drept, că locuinţa din centrul oraşului are 31 de mp, nu 11mp. Potrivit imobiliare.ro, în zona centrală a oraşului un apartament cu o cameră într-o clădire veche poate ajunge chiar şi până la 145.000 de euro.  

Agenţia spune că preţul unei proprietăţi este influenţat şi de alte caracteristici, cum ar fi: vechime, localizare, vecinatăţi, suprafaţă, compartimentare, amenajări, dotări, etc.

”De vânzare apartament 31 mp, finisat, situat la parter înalt peste demisol, orientare S, geamuri spre curtea interioară, pe strada Memorandumului, zona zero, aproape de toate instituţiile, şcoli, parc, grădiniţe etc. Momentan funcţionează birou. Preţ: 95.000 Euro. Se pretează pentru locuinţă sau birouri", scrie site-ul imobiliare.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza