O companie aeriană ce operează la Cluj își schimbă numele. Va fi societate pe acțiuni

O companie aeriană ce operează la Cluj își schimbă numele. Va fi societate pe acțiuni

Cea mai mare companie aeriană românească şi-a modificat forma de organizare juridică din societate cu răspundere limitată (SRL) în societate pe acţiuni (SA). Numele companiei, Blue Air - Airline Management Solutions, a fost la rândul său schimbat.

"Ca o continuare firească a eforturilor noastre de aliniere a structurii organizaţionale a companiei la nivelul actual de operare, suntem bucuroşi să anunţăm că, prin decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din 3 august, Blue Air şi-a schimbat forma de organizare juridică din SRL în SA.

Pentru a marca acest pas am ales şi un nume nou, care ne redefineşte mai bine identitatea: Blue Air Aviation", a declarat directorul general Gheorghe Răcaru.

Schimbarea anunţată face parte din strategia pe termen lung a companiei de a-şi consolida poziţia şi de a deveni un puternic operator aerian paneuropean. Compania estimează pentru acest an 5,5 milioane de pasageri şi o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro, indicatori în creştere cu 10% faţă de 2017.

Blue Air are baze operaţionale în Bucureşti, Bacău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Larnaca, Liverpool, Torino, Alghero. Pe Aeroportul Internațional Cluj operează companiile Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Air Hungary, Airest, ASL Airlines, AtlasGlobal, Austrian Airlines, Lot, Raf Avia, Silver Air, Sprint Air, Vueling.

Comenteaza