O companie aeriană care a zburat și la Cluj își suspendă toate zborurile până în 2024

O companie aeriană care a zburat și la Cluj își suspendă toate zborurile până în 2024
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro

Compania aeriană românească AirConnect va suspenda toate zborurile comerciale regulate până la finalul lunii martie 2024.

În martie 2023, AirConnect a inaugurat mai multe rute interne operate din București, spre Baia Mare, Sibiu, Târgu Mureș și Suceava, și două externe, din capitala României și Cluj Napoca spre Budapesta (Ungaria), scrie boardingpass.ro.

Adițional, în timpul sezonului estival, compania a zburat regulat din Constanța spre Cluj Napoca și TImișoara, însă rutele dintre Constanța și Oradea și Suceava au fost anulate înainte de debut. De asemenea, AirConnect a anunțat și zboruri între București și aeroportul din Dubrovnik (Croația), dar și zborurile dintre cele două orașe au fost anulate la scurt timp de la inaugurarea rutei.

De-a lungul ultimelor luni, compania aeriană românească a renunțat treptat și la rutele dintre București și Sibiu și Târgu Mureș, iar acum a decisă să suspende și ultimele trei rute regulate operate.

Potrivit reprezentanților AirConnect, compania nu va mai opera zboruri comerciale regulate de la data de 1 octombrie 2023, iar rutele din București spre Baia Mare, Suceava și Timișoara vor fi anulate. Reprezentanții AirConnect au confirmat că până la debutul sezonului de vară 2024 vor aduce în flotă alte două avioane de tip ATR 72-600 și vor relua zborurile regulate în România.

Rutele pe care compania aeriană românească le va opera începând cu sezonul de vară 2024, care debutează la finele lunii martie 2024, vor fi stabilite și anunțate de AirConnect în perioada următoare.

Comenteaza