NTT DATA Cluj dublează recrutările. "Ne-am revenit. Trecem de 100 de milioane €"

NTT DATA Cluj dublează recrutările. "Ne-am revenit. Trecem de 100 de milioane €"

Compania informatică de la Cluj a dublat numărul de noi locuri de muncă disponibile, iar cifra sa de afaceri va depăși 100 de milioane de euro în acest an. 

„Ne-am adaptat la noul context şi după un declin iniţial al numărului de proiecte înregistrăm o revenire semnificativă. Dacă în urmă cu patru luni aveam 30 de poziţii deschise pentru recrutare, acum avem peste 75. Momentan avem pe rol câteva procese de vânzări de anvergură. Veniturile companiei în primele 11 luni au ajuns la 75 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Sperăm că vom reuşi să încheiem cu succes o parte dintre proiecte şi să depăşim bariera de 100 milioane de euro. Este important ca în aceste perioade de contracţie a pieţelor şi a preţurilor să reuşim să calmăm creşterea cheltuielilor operaţionale. Trebuie să ţinem cont de faptul că impactul negativ al crizei asupra clienţilor noştri va conduce la efecte negative asupra companiilor ce activează în această industrie.

Am implementat soluţii în mai multe companii cu activitate de tip industrial. De asemenea, am avut mai multe proiecte de implementare a unor soluţii RPA - de automatizare a proceselor de business, în special în cadrul unor companii mari din sectorul financiar-bancar şi telecomunicaţii.

Este important ca firmele de IT din România să-şi ia în serios rolul de agent al digitalizării administraţiei şi economiei naţionale, e o oportunitate pentru acestea. Companiile româneşti de IT pot fi implicate cu încredere în programele de digitalizare a sistemelor de învaţământ, sănătate şi în tot ceea ce înseamnă viaţa publică din România”, a spus Daniel Metz, CEO al NTT DATA Romania, conform ZF.

Furnizorul de servicii şi soluţii software, parte a concernului japonez NTT, caută specialişti în tehnologii diverse pentru a ocupa cele 75 de poziţii libere. În contextul crizei sanitare generate de pandemie, care a accelerat digitalizarea tuturor sectoarelor din economie, compania a înregistrat o creştere pe partea de proiecte de dezvoltare software şi de application management.

Comenteaza